Kalender

Rusdagene

Onsdag 23. august 2024 til fredag 25. august 2024

Dette er dine første dage på universitetet. Rusdagene (eller introdagene) er tre dage, der afholdes inden studiestart. Formålet med dagene er at give dig og dit hold en god start på studiet. I rusdagene vil dine tutorer sørge for, at holdet bliver rystet sammen og at I får købt bøger, og der vil også være oplæg om arbejdsformer og læsegrupper. Onsdag starter dagen kl. 8.30 hvor alle russer møder og bliver registreret og samlet med deres hold og deres tutorer. Mere præcis information om hvor man skal møde kommer med informationen, der bliver sendt til alle nye studerende fra Aarhus Universitet. Det kan også findes på denne hjemmeside under Program.

Ordinær studiestart

Mandag 28. august 2024

Dette er den første almindelige undervisningsdag. Hvis ikke du kan komme til Rusdagene, så skal du i det mindste tilstræbe at komme denne dag (og for fremtiden). Husk at kontakte os, hvis ikke du kommer i Rusdagene, se mere under Kontakt.

Rustur

Fredag 8. september 2024 – søndag 10. september 2024

Efter de første to undervisningsuger tager alle russer og deres tutorer på rustur i en hytte ikke så langt fra universitetet. Man tager afsted to eller tre rushold og lærer hinanden at kende på tværs af holdene. Rusturen både starter og slutter på Katrinebjergvej – dine tutorer vil give dig meget mere praktisk information om turen. Husk, at du selv skal betale en del af turen. Det kan du læse mere om i rusbrevet.

Sportsdag

Fredag 22. september 2024

Russerne kæmper i små hold mod hinanden i hyggelige discipliner som knæ-volley eller pingvin-fodbold.