Kalender

Rusdagene

Onsdag 26. august 2020 til fredag 28. august 2020

Dette er dine første dage på universitetet. Rusdagene (eller introdagene) er tre dage, der afholdes inden studiestart. Formålet med dagene er at give dig og dit hold en god start på studiet. I rusdagene vil dine tutorer sørge for, at holdet bliver rystet sammen og at I får købt bøger, og der vil også være oplæg om arbejdsformer og læsegrupper. Onsdag starter dagen kl. 8.30 hvor alle russer møder og bliver registreret og samlet med deres hold og deres tutorer. Mere præcis information om hvor man skal møde kommer med informationen, der bliver sendt til alle nye studerende fra Aarhus Universitet. Det kan også findes på denne hjemmeside under Program.

SØHYG

Onsdag 26. august 2020

Onsdag i rusdagene holdes der SØHYG, hvor alle tutorer og russer nyder en drikkevarer ved søen i uniparken. Hvis det skulle gå hen og blive dårligt vejr flyttes både sø og hygge ind i Matematisk Kantine og Vandrehallen.

Ordinær studiestart

Mandag 31. august 2020

Dette er den første almindelige undervisningsdag. Hvis ikke du kan komme til Rusdagene, så skal du i det mindste tilstræbe at komme denne dag (og for fremtiden). Husk at kontakte os, hvis ikke du kommer i Rusdagene, se mere under Kontakt.

Sportsdag

Fredag 25. september 2020

Russerne kæmper i små hold mod hinanden i hyggelige discipliner som knæ-volley eller pingvin-fodbold.