Kalender

Rusdagene

Onsdag 22. august 2018 til fredag 24. august 2018

Dette er dine første dage på universitetet. Rusdagene (eller introdagene) er tre dage, der afholdes inden studiestart. Formålet med dagene er at give dig og dit hold en god start på studiet. I rusdagene vil dine tutorer sørge for, at holdet bliver rystet sammen og at I får købt bøger, og der vil også være oplæg om arbejdsformer og læsegrupper. Onsdag starter dagen kl. 8.30 hvor alle russer møder og bliver registreret og samlet med deres hold og deres tutorer. Mere præcis information om hvor man skal møde kommer med informationen, der bliver sendt til alle nye studerende fra Aarhus Universitet. Det kan også findes på denne hjemmeside under Program.

SØØL

Onsdag 22. august 2018

Onsdag i rusdagene holdes der SØØL, hvor alle tutorer og russer nyder en øl (eller [sø]vand) ved søen i uniparken. Hvis det skulle gå hen og blive dårligt vejr flyttes både sø og øl ind i Matematisk Kantine og Vandrehallen.

Spis en Rus

Fredag 24. august 2018

Fredag i rusdagene er der tradition for at hvert hold spiser sammen hjemme hos en af russerne. Hvordan det præcis foregår planlægges af de enkelte hold i løbet af rusugen. Dog kan du allerede nu overveje om du har en lejlighed med plads til 20–25 personer eller om du har adgang til et fællesrum, hvor der ville kunne være et rushold.

Ordinær studiestart

Mandag 27. august 2018

Dette er den første almindelige undervisningsdag. Hvis ikke du kan komme til Rusdagene, så skal du i det mindste tilstræbe at komme denne dag (og for fremtiden). Husk at kontakte os, hvis ikke du kommer i Rusdagene, se mere under kontakt.

Rushyg

Fredag 31. august 2018

TÅGEKAMMERET, der er fest- og foredragsforeningen ved Naturvidenskab, holder en fest kun for russerne. Festen finder sted fredag den 31. august og er med spisning for alle.

Rustur

Fredag 7. september 2018 – søndag 9. september 2018

Efter de første tre undervisningsuger tager alle russer og deres tutorer på rustur i en hytte ikke så langt fra universitetet. Man tager afsted to eller tre rushold og lærer hinanden at kende på tværs af holdene. Rusturen både starter og slutter på Katrinebjergvej – dine tutorer vil give dig meget mere praktisk information om turen. Husk, at du selv skal betale en del af turen. Det kan du læse mere om i rusbrevet.

Sportsdag

Fredag 28. september

Russerne kæmper i små hold mod hinanden i hyggelige discipliner som knæ-volley eller pingvin-fodbold.